Lukk
Ved å klikke "Godta alle" tillater du at informasjonskapsler (cookies) lagres på din enhet. Vi benytter cookies til å forbedre sidenavigering, analysere bruk av nettstedet og i markedsføringsøyemed. Se vår  Personvernerklæring for mer informasjon.

Store økonomiske besparelser med LPG i industrien

Ved å gå over fra olje til en LPG-løsning, kan mange industrivirksomheter oppnå store besparelser på energiregningen, og samtidig oppnå en betydelig reduksjon av CO2-utslippet.

Få et tilbud

LPG til industrielle formål

Gass er en fleksibel og allsidig energiform som kan brukes mange steder i industrien. Ved å bruke gass får du på plass både en kostnadseffektiv energiløsning og lavere CO2-utslipp enn ved bruk av olje.Progas leverer LPG til en rekke industrielle formål. Gassen lagres under trykk og har en ekstrem svært ren forbrenning. Velger din bedrift Når du som industrivirksomhet velger en LPG-løsning, kan du nyte godt av en stabil og effektiv varmekilde energikilde som med moderne utstyr enkelt kan legge til rette for mange løsninger tilpasset din produksjon. tilpasses alle produksjonsbehov.

Leveringssikkerhet og fjernavlesning av tanknivå
Vi vet at det er viktig for deg at du har en energiforsyningslogistikk sikrer at du ikke går tom. Derfor hjelper vi deg med både å dimensjonere tank i forhold til dine konkrete energibehov og gir mulighet til å overvåke tanknivå slik at du alltid har nok gass tilgjengelig til den daglige driften.
Gass er en fleksibel og allsidig energiform som kan brukes mange steder i industrien. Ved å bruke gass får du på plass både en kostnadseffektiv energiløsning og lavere CO2-utslipp enn ved bruk av olje.

Hva kan du spare?

Vil du vite mer om hva virksomheten kan spare?

Snakk med en Progas-rådgiver

LPG, en effektiv energibærer

Bruker du olje og legger vekt på effektive og mer miljøvennlige løsninger kan gass være veien å gå. LPG slipper ut 15 prosent mindre CO2 enn oljeprodukter. LPG inneholder ikke svovel.

15%

Mindre CO2
enn olje