Ved å klikke "Godta alle" tillater du at informasjonskapsler (cookies) lagres på din enhet. Vi benytter cookies til å forbedre sidenavigering, analysere bruk av nettstedet og i markedsføringsøyemed. Se vår  Personvernerklæring for mer informasjon.
Lukk

Effektiv og miljøvennlig energi

LPG kan erstatte mange konvensjonelle energiformer og gi besparelser samtidig som du skåner miljøet. Det passer godt med den energiprofilen som mange offentlige institusjoner ønsker seg.

Få et tilbud

LPG til offentlige institusjoner

Her er LPG en viktig bidragsyter inne en rekke områder. LPG som energiforsyning til fjernvarmeanlegg, fjerning av is og snø på fotballbaner m.m.

Uansett om det gjelder energiforsyning til fjernvarmeanlegg, fjerning av is og snø på fotballbaner m.m, kan LPG være en riktig fornuftig løsning. Den brenner veldig rent uten å slippe ut skadelige partikler, og den bidrar dermed positivt til både arbeidsmiljøet og den generelle luftkvaliteten.

Løsningen er samtidig veldig effektiv, og en ev. investering i nytt utstyr som fungerer med LPG, lønner seg ganske raskt. Hvis man i dag bruker olje, kan utstyret helt eller delvis stilles om slik at anleggskostnadene blir minimale og tilbakebetalingstiden enda kortere.

En allsidig løsning
LPG kan brukes til en rekke formål, herunder f.eks. romoppvarming, drift av maskiner, oppvaring av vann og som verktøy i bygge- og anleggsprosjekter. Når man bruker gassen til flere formål, kan man få ytterligere besparinger ved stordrift. Ta kontakt med oss i dag for å høre mer om mulighetene.

Hva kan du spare?

Vil du vite mer om hva virksomheten kan spare?

Snakk med en Progas-rådgiver

LPG, en effektiv energibærer

Bruker du olje og legger vekt på effektive og mer miljøvennlige løsninger kan gass være veien å gå. LPG slipper ut 15 prosent mindre CO2 enn oljeprodukter. LPG inneholder ikke svovel.

15%

Mindre CO2
enn olje