Ved å klikke "Godta alle" tillater du at informasjonskapsler (cookies) lagres på din enhet. Vi benytter cookies til å forbedre sidenavigering, analysere bruk av nettstedet og i markedsføringsøyemed. Se vår  Personvernerklæring for mer informasjon.
Lukk

Effektiv og miljøvennlig romoppvarming

Ved å fyre med LPG kan du oppnå en veldig stabil og kostnadseffektiv varmeløsning som samtidig skåner miljøet.

Få et tilbud

Oppvarming med LPG

Med en gassbasert løsning kan du oppnå hurtig oppvarmning, et godt inneklima og en meget stabil romtemperatur.

I eldre bygninger og industrien, er det viktig å holde en bestemt temperatur, og oppvarmingen det krever kan være særdeles kostbar. Derfor er LPG et opplagt alternativ til el- eller oljebasert oppvarming, da gassen er både billigere og bedre for miljøet.

Moderne utstyr gir ekstra gevinster
Ved at anvende LPG sammen med strålevarmeløsninger, varmepumper og kaloriferer kan man sikre en utnyttelse av energien på opp til 150%. Det er alle løsninger som enten målretter eller gjenbruker varmen, slik at du får optimalt utbytte av den LPG du benytter til oppvarmningen. Denne type løsninger har spart en rekke av våres kunder for mer end 20% på energiregningen og sikret dem enda større CO2-reduksjoner i samme omgang.

Hva kan du spare?

Vil du vite mer om hva virksomheten kan spare?

Snakk med en Progas-rådgiver

LPG, en effektiv energibærer

Bruker du olje og legger vekt på effektive og mer miljøvennlige løsninger kan gass være veien å gå. LPG slipper ut 15 prosent mindre CO2 enn oljeprodukter. LPG inneholder ikke svovel.

15%

Mindre CO2
enn olje