Ved å klikke "Godta alle" tillater du at informasjonskapsler (cookies) lagres på din enhet. Vi benytter cookies til å forbedre sidenavigering, analysere bruk av nettstedet og i markedsføringsøyemed. Se vår  Personvernerklæring for mer informasjon.
Lukk

Minikraftvarme

Romoppvarming

Tørking

Minikraftvarme

Minikraftvarme eller mini CHP (Combined heat and power application) er et varme- og kraftanlegg som kan levere både varme og strøm til en rekke formål.

Et anlegg med minikraft kan produsere strøm effektivt lokalt, og med lavt CO2-utslipp. Dermed kan en CHP være en god løsning i situasjoner hvor du trenger både varme og strøm, når bedriften ikke har tilgang til fjernvarme og/eller strømnett, eller har behov for en back-up løsning. Med hjelp av CHP kan bedriften være selvforsynende med det den trenger av både kraft og varme.

Litt om CHP-teknologien
Minikraftvarmeanlegget bygger på en gassmotor som driver en vannkjølt generator, som styringsmessig er optimalisert til kraftvarmeproduksjon og varmelagring. Det gir en veldig høy virkningsgrad kombinert med muligheten til å koble til andre teknologier som supplement til kraftvarmeløsningen.