Ved å klikke "Godta alle" tillater du at informasjonskapsler (cookies) lagres på din enhet. Vi benytter cookies til å forbedre sidenavigering, analysere bruk av nettstedet og i markedsføringsøyemed. Se vår  Personvernerklæring for mer informasjon.

Ny kunde?

Vi kan hjelpe deg med å bytte

La en av våre rådgivere kontakte deg for en samtale om hvordan LPG kan være en fordel for din virksomhet.
Bli kunde

Allerede kunde?

Bestill mer gass her

Her kan du bestille gass raskt og enkelt når det passer deg.
bestill gass

Bærekraftig energi

Det å levere energi som både er effektiv og anvendelig, og som samtidig belaster miljøet minst mulig, har alltid være en av hjørnestenene i Progas.

ta kontakt

Bærekraftig energi

Det å levere energi som både er effektiv og anvendelig, og som samtidig belaster miljøet minst mulig, har alltid være en av hjørnestenene i Progas.

Vi vet at mange prosesser er avhengig av trenger en pålitelig og effektiv energiforsyning som prismessig er konkurransedyktig med de andre energialternativene. Vi ser det som vår oppgave å stille de absolutt beste alternativene til rådighet for klima- og miljøbevisste kunder. Vi arbeider derfor løpende med å sikre at løsningene våre er så miljøvennlige som mulig.

Det er derfor vi snakker så varmt om LPG som energikilde. Gassen avgir ved korrekt forbrenning ikke farlige avgasser som svovel (SO2) og karbonmonoksid (CO) og langt mindre karbondioksid (CO2) og nitrogenoksider (NOx) enn fyringsolje. Dette er en viktig grunn til at LPG kan brukes i et stort antall direktefyrte tørkeprosesser.

Alle ledd skal være bærekraftige
Vårt ønske om å levere et bærekraftig energiprodukt spiller også inn på vårt valg av leverandører. Vi stiller store krav til at våre leverandører leverer produkter som holder lenge, og som i materialer og produksjon ikke påvirker miljøet unødvendig.

LPG, en effektiv energibærer

Bruker du olje og legger vekt på effektive og mer miljøvennlige løsninger kan gass være veien å gå. LPG slipper ut 15 prosent mindre CO2 enn oljeprodukter. LPG inneholder ikke svovel.

15%

Mindre CO2
enn olje