Ny kunde?

Vi kan hjelpe deg med å bytte

La en av våre rådgivere kontakte deg for en samtale om hvordan LPG kan være en fordel for din virksomhet.
Bli kunde

Allerede kunde?

Bestill mer gass her

Her kan du bestille gass raskt og enkelt når det passer deg.
bestill gass
Ved å klikke "Godta alle" tillater du at informasjonskapsler (cookies) lagres på din enhet. Vi benytter cookies til å forbedre sidenavigering, analysere bruk av nettstedet og i markedsføringsøyemed. Se vår  Personvernerklæring for mer informasjon.
Offentlige institusjoner
LPG kan erstatte mange konvensjonelle energiformer og gi besparelser samtidig som du skåner miljøet. Det passer godt med den energiprofilen som mange offentlige institusjoner ønsker seg.
Få et tilbud i dag

LPG til offentlige institusjoner

Her er LPG en viktig bidragsyter inne en rekke områder. LPG som energiforsyning til fjernvarmeanlegg, fjerning av is og snø på fotballbaner m.m.

Uansett om det gjelder energiforsyning til fjernvarmeanlegg, fjerning av is og snø på fotballbaner m.m, kan LPG være en riktig fornuftig løsning. Den brenner veldig rent uten å slippe ut skadelige partikler, og den bidrar dermed positivt til både arbeidsmiljøet og den generelle luftkvaliteten.

Løsningen er samtidig veldig effektiv, og en ev. investering i nytt utstyr som fungerer med LPG, lønner seg ganske raskt. Hvis man i dag bruker olje, kan utstyret helt eller delvis stilles om slik at anleggskostnadene blir minimale og tilbakebetalingstiden enda kortere.

En allsidig løsning
LPG kan brukes til en rekke formål, herunder f.eks. romoppvarming, drift av maskiner, oppvaring av vann og som verktøy i bygge- og anleggsprosjekter. Når man bruker gassen til flere formål, kan man få ytterligere besparinger ved stordrift. Ta kontakt med oss i dag for å høre mer om mulighetene.

Hva kan du spare?

Vil du hvite mer om hva virksomheten kan spare?
Rød pil

LPG, en effektiv energibærer

Bruker du olje og legger vekt på effektive og mer miljøvennlige løsninger kan gass være veien å gå. LPG slipper ut 15 prosent mindre CO2 enn oljeprodukter. LPG inneholder ikke svovel.

15%

Mindre CO2
enn olje