Ny kunde?

Vi kan hjelpe deg med å bytte

La en av våre rådgivere kontakte deg for en samtale om hvordan LPG kan være en fordel for din virksomhet.
Bli kunde

Allerede kunde?

Bestill mer gass her

Her kan du bestille gass raskt og enkelt når det passer deg.
bestill gass
Ved å klikke "Godta alle" tillater du at informasjonskapsler (cookies) lagres på din enhet. Vi benytter cookies til å forbedre sidenavigering, analysere bruk av nettstedet og i markedsføringsøyemed. Se vår  Personvernerklæring for mer informasjon.
Industriprosesser
Ved å gå over fra olje til en LPG-løsning, kan mange industrivirksomheter oppnå store besparelser på energiregningen, og samtidig oppnå en betydelig reduksjon av CO2-utslippet.
Få et tilbud i dag

LPG til industrielle formål

Gass er en fleksibel og allsidig energiform som kan brukes mange steder i industrien. Ved å bruke gass får du på plass både en kostnadseffektiv energiløsning og lavere CO2-utslipp enn ved bruk av olje.

Gass er en fleksibel og allsidig energiform som kan brukes mange steder i industrien. Ved å bruke gass får du på plass både en kostnadseffektiv energiløsning og lavere CO2-utslipp enn ved bruk av olje.

Progas leverer LPG til en rekke industrielle formål. Gassen lagres under trykk og har en ekstrem svært ren forbrenning. Velger din bedrift Når du som industrivirksomhet velger en LPG-løsning, kan du nyte godt av en stabil og effektiv varmekilde energikilde som med moderne utstyr enkelt kan legge til rette for mange løsninger tilpasset din produksjon. tilpasses alle produksjonsbehov.

Leveringssikkerhet og fjernavlesning av tanknivå
Vi vet at det er viktig for deg at du har en energiforsyningslogistikk sikrer at du ikke går tom. Derfor hjelper vi deg med både å dimensjonere tank i forhold til dine konkrete energibehov og gir mulighet til å overvåke tanknivå slik at du alltid har nok gass tilgjengelig til den daglige driften.

Hva kan du spare?

Vil du hvite mer om hva virksomheten kan spare?
Rød pil

LPG, en effektiv energibærer

Bruker du olje og legger vekt på effektive og mer miljøvennlige løsninger kan gass være veien å gå. LPG slipper ut 15 prosent mindre CO2 enn oljeprodukter. LPG inneholder ikke svovel.

15%

Mindre CO2
enn olje