Ved å klikke "Godta alle" tillater du at informasjonskapsler (cookies) lagres på din enhet. Vi benytter cookies til å forbedre sidenavigering, analysere bruk av nettstedet og i markedsføringsøyemed. Se vår  Personvernerklæring for mer informasjon.
Lukk

Sikkerhet og teknologi

Service og samarbeid er nøkkelord for Progas. Vi legger stor vekt på å gi råd og veilede kundene våre, slik at alle får den rette installasjonen for hver enkelt bruksformål. Våre medarbeidere har mange års erfaring med gassutstyr og -installasjoner, helt fra den enkle ugressfjerningen til det store, avanserte industrianlegget.

Vi har en landsomfattende salgs- og serviceavdeling som er bemannet med egne, spesialutdannede konsulenter og montører. Videre har vi et tett samarbeid med partnere for service og installasjon, men vi samarbeider også gjerne med den lokale VVS-montøren.

Kort sagt: Vi hjelpe deg hele veien – fra godkjenning hos myndighetene til installering av gassanlegget.

Få din gassinstallasjon kontrollert
Kontakt oss og la vår montør komme og kontrollere gassinstallasjonen for feil eller mangler. Vi sjekker gassinstallasjonen hvis:

  • du er ny kunde hos Progas
  • du aldri har fått kontrollert gassinstallasjonen av Progas
  • du er i tvil om dere tidligere har fått gassinstallasjonen kontrollert av Progas

Bestill en sjekk ved å kontakte oss på telefon: 22 88 19 70

Sikkherhetsdatablad for propan med tilsatt luktestoffSikkherhetsdatablad for propan uten luktestoffSikkerhetsdatablad for LNGInformasjon til Naboer om Progas sitt depotanlegg i Solumstrand