Ny kunde?

Vi kan hjelpe deg med å bytte

La en av våre rådgivere kontakte deg for en samtale om hvordan LPG kan være en fordel for din virksomhet.
Bli kunde

Allerede kunde?

Bestill mer gass her

Her kan du bestille gass raskt og enkelt når det passer deg.
bestill gass
Ved å klikke "Godta alle" tillater du at informasjonskapsler (cookies) lagres på din enhet. Vi benytter cookies til å forbedre sidenavigering, analysere bruk av nettstedet og i markedsføringsøyemed. Se vår  Personvernerklæring for mer informasjon.
Landbruk
Med en LPG-løsning fra Progas kan du drive et renere og mer effektivt landbruk. LPG er en fleksibel og effektiv energikilde for mange prosesser i landbruket. Skifter du fra olje til LPG kan du spare mange tusen kroner hvert år. Kontakt våre rådgivere og hør mer om hvordan din virksomhet kan dra nytte av en billigere og mer miljøvennlig energiform.
Få et tilbud i dag

Landbruksnæringen har stor nytte av LPG

Mange gårdsbruk har stor nytte av LPG, både for oppvarmingsbehov, korntørking og veksthus. Mange landbruksbedrifter har gått over fra olje til LPG for å få en renere og billigere energibærer.

LPG kan levere et godt og sunt inneklima med stabil temperatur og egner seg godt til oppdrett av fjærfe, oppvarming av staller og bygninger til ulike tørkeprosesser, ugressbekjemping og mye mer.

Mange muligheter med LPG
Den stabile temperaturen fungerer godt til oppdrett av fjærfe, og den skaper et godt inneklima der kyllinger og fugler kan trives. Gassen slipper ut mindre CO2 og færre partikler, så løsningen bidrar også til et bedre inneklima for kyllingene.

Gassen er også effektiv til tørking av korn. Rundt 2,5 liter gass i gjennomsnitt kan senke fuktigheten i 1 tonn korn med 1 prosent. Gassen kan også være en billig måte å varme opp drivhus, eller brukes til miljøvennlig og økologisk bekjemping av ugress.

Leveringssikkerhet og automatisk påfylling
Vi vet at det er avgjørende for bedriften at du alltid har tilgang til LPG i den daglige driften. Derfor hjelper vi deg med å dimensjonere gassanlegget slik at det er tilpasset dine konkrete behov. Vi tilbyr også oppfylling av ditt av tank på bakgrunn av fjernavlesning og avtalt nivå for oppfylling.

Hva kan du spare?

Vil du hvite mer om hva virksomheten kan spare?
Rød pil

LPG, en effektiv energibærer

Bruker du olje og legger vekt på effektive og mer miljøvennlige løsninger kan gass være veien å gå. LPG slipper ut 15 prosent mindre CO2 enn oljeprodukter. LPG inneholder ikke svovel.

15%

Mindre CO2
enn olje