Ny kunde?

Vi kan hjelpe deg med å bytte

La en av våre rådgivere kontakte deg for en samtale om hvordan LPG kan være en fordel for din virksomhet.
Bli kunde

Allerede kunde?

Bestill mer gass her

Her kan du bestille gass raskt og enkelt når det passer deg.
bestill gass
Ved å klikke "Godta alle" tillater du at informasjonskapsler (cookies) lagres på din enhet. Vi benytter cookies til å forbedre sidenavigering, analysere bruk av nettstedet og i markedsføringsøyemed. Se vår  Personvernerklæring for mer informasjon.
Kjøkken
Med gass kan temperaturen raskt reguleres opp og ned. Derfor fortrekker de fleste profesjonelle kokker å arbeide med gass som energikilde i kjøkkenet. Gassblusset kan reguleres slik at kokken hele tiden har full kontroll over matlagingen.
Få et tilbud i dag

Gass i restaurantbransjen

Gass er en allsidig energikilde som kan brukes mange steder i hotell- og restaurantbransjen.

Med gass får du en holdbar og fleksibel løsning som er lett å håndtere. Mange restaurantkjøkken har allerede en gassgrill og -komfyr, men det er også mulig å velge ovner og oppvaskmaskiner som går på gass.

Ikke bare på kjøkkenet
Det er ikke bare kjøkkenet som kan dra nytte av LPG. Med terrassevarmere, gasspeiser og fakler, kan du forlenge sesongen og skape ekstra hygge for dine kundene.

Mobile løsninger
En av fordelen ved LPG er at de fleste apparater enkelt kan kobles til en flaske, og dermed blir meget mobile. Det gir deg bedre mulighet til å serve kundene utenfor huset, eller reise rundt på ulike kjøkkenfasiliteter ved spesielle arrangementer.

Hva kan du spare?

Vil du hvite mer om hva virksomheten kan spare?
Rød pil

LPG, en effektiv energibærer

Bruker du olje og legger vekt på effektive og mer miljøvennlige løsninger kan gass være veien å gå. LPG slipper ut 15 prosent mindre CO2 enn oljeprodukter. LPG inneholder ikke svovel.

15%

Mindre CO2
enn olje