Ferie og fritid
For mange hytteeiere hadde ikke livet på hytta vært det samme uten propan. Anvendelsene er mange, og alle hytteeiere har gjennom år erfart mange av de mulighetene propan gir.
Få et tilbud i dag

Propan til hytta

Propan i hytter og fritidshus benyttes i dag for det meste til romoppvarming, oppvarming av vann, oppvarming av uteplasser, til matlaging og grilling.

Oppvarming av hytta gjennom bruk av gass-peis er en veldig hyggelig løsning. En gass-peis gir svært behagelig varme. Varmeeffekten kan reguleres trinnløst etter behov.

Oppvarming av varmt tappevann gjøres mest effektivt med en veggmontert gjennomstrømnings - vannvarmer. Slike varmere fyrt med propan kan redusere energiforbruket i størrelsesorden 30 – 70 % sammenlignet med oppvarmet vann fra tradisjonelle varmtvannsberedere.

Varmtvannet produseres raskt og kun når og der du trenger det. Så lenge du har gass på tanken går du aldri tom for varmt vann. Slike varmere tar svært liten plass.

Propan til matlaging og utegrill er for mange en selvfølge på hytta, i fritidshuset eller hjemme. Oppvarming av uteplass og terrasser gjøres mest effektivt med propanfyrte strålevarmere.

Alle enheter kan enkelt og sikkert tilknyttes en propantank, montert utendørs over grunn eller nedgravd. Progas hjelper deg gjerne med å etablere gassforsyning tilpasset det utstyret du ønsker å installere.

Hva kan du spare?

Vil du hvite mer om hva virksomheten kan spare?

LPG, en effektiv energibærer

Bruker du olje og legger vekt på effektive og mer miljøvennlige løsninger kan gass være veien å gå. LPG slipper ut 15 prosent mindre CO2 enn oljeprodukter. LPG inneholder ikke svovel.

15%

Mindre CO2
enn olje